Steen/Menzer/Chimmitz/Møller
Torsdag den 21. april, kl. 20
på Ishuset i Bies Have
Nordvestvej 4, Hobro

Køb billet

Jazz Hobro får fine gæster i Ishuset, torsdag aften den 21. april.
En af landets fremmeste trommeslagere, Klaus Menzer, er flyttet til Hobro, og det skal byen selvfølgelig nyde godt af, mener vi i Jazz Hobro.
Graver man i den danske rockhistorie, dukker der blandt andet navne som Sneakers og Moon Jam op. Begge steder sad Klaus Menzer bag trommerne. Og det har han gjort sammen med utallige musikere og sangere igennem årene - både inden for rock og jazz. Det være sig Lis Sørensen, Hanne Boel, Hugo Rasmussen, Palle Mikkelborg og Cæcilie Norby. Ikke overraskende at Klaus Menzer modtog den prestigefyldte Ken Gudman-pris i 2009.
Efter en netop afsluttet Danmarksturné med Sebastian er der nu tid til at lave en koncert i Hobro. Den foregår i Ishuset i Bies Have og det bliver naturligvis med musikere fra den øverste hylde.
Uffe Steen, en af landets absolut bedste guitarister, står i front med sin suveræne teknik og lækre improvisationer. Med på scenen er derudover to topmusikere fra Århus: Marc Chimmitz på piano og sang og Henrik Møller på bas.
Kvartetten har sammensat et fint og meget velklingende repertoire der både indeholder soul-jazz, pop-jazz, og funk-jazz. Der er lagt op til en virkelig spændende og musikalsk aften i Ishuset, hvor scenen og rummet skaber den perfekte jazzklub-ramme for lækker musik i topklasse. Ishusets adresse er Nordvestvej 4

Billetter købes ved døren eller ved at klikke her: KØB BILLET

Uffe Steen
Uffe Steen
KLaus Menzer
KLaus Menzer